Bog & idéDavid Lynch

Bøger skrevet af David Lynch

Læs mere om David Lynch
3 produkter
3 produkter
At fange de store fisk
At fange de store fiskDavid Lynch
199,95 DKK
Hæftet
(1)
At fange de store fisk
At fange de store fisk
At fange de store fiskDavid Lynch
49,95 DKK
e-bog
(1)
At fange de store fisk
Drømmerum
DrømmerumDavid Lynch
269,95 DKK
EBOG
(2)
Drømmerum

Mere om David Lynch

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger fra David Lynch. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Lynch.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Drømmerum" udgivet af Gads Forlag - "Drømmerum" udgivet af Gad - "At fange de store fisk " i serien "A mock book" udgivet af A Mock Book/Urgent.Academy/Klub¤Tiderne Skifter - "At fange de store fisk" udgivet af Tiderne Skifter

Mere om David Lynchs bøger

Der er fire tilgængelige udgivelser af David Lynch hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra David Lynch kommer i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Lynch skrevet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

David Lynchs "Drømmerum"

"Drømmerum" er til salg som ebog. "Drømmerum" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gads Forlag.

"Drømmerum" af David Lynch

Det er muligt at købe David Lynchs "Drømmerum" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gad.
Detaljer
Fulde navn:
David Lynch