Bog & idéDavid Michie

Bøger skrevet af David Michie

Læs mere om David Michie
2 produkter
2 produkter
Die Katze des Dalai Lama und der Zauber des Augenblicks
Die Katze des Dalai Lama und der Zauber des AugenblicksDavid Michie
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Die Katze des Dalai Lama und der Zauber des Augenblicks
Die Katze des Dalai Lama
Die Katze des Dalai LamaLydbøger
59,95 DKK
Lydbog
(0)
Die Katze des Dalai Lama

Mere om David Michie

Der er kun én bog af David Michie tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Die Katze des Dalai Lama und der Zauber des Augenblicks". Den er udgivet af Steinbach Sprechende Bücher på tysk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

David Michies "Die Katze des Dalai Lama und der Zauber des Augenblicks"

Det er muligt at købe David Michies "Die Katze des Dalai Lama und der Zauber des Augenblicks" som lydbog. Med David Michies "Die Katze des Dalai Lama und der Zauber des Augenblicks" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Steinbach Sprechende Bücher, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på tysk.

Endnu en af David Michie skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
David Michie