Bog & idéDavid Nye

Bøger skrevet af David Nye

Læs mere om David Nye
1 produkter
1 produkter
The United (and Divided) States
BOEGERTILSTAERKPRIS
The United (and Divided) StatesDavid Nye
314,96 DKK
Hæftet
(0)
The United (and Divided) States

Mere om David Nye

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af David Nye. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Nye.
Bøgerne fra David Nye kan skaffes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "The United (and Divided) States" udgivet af Akademisk Forlag - "Contemporary American Society" udgivet af Akademisk Forlag - "Contemporary American Society" udgivet af Akademisk Forlag

David Nyes bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af David Nye hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Nyes bøger kommer bare som hæftet. Bøgerne af Nye er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Akademisk Forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

David Nyes "The United (and Divided) States"

"The United (and Divided) States" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

David Nye "Contemporary American Society"

"Contemporary American Society" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Akademisk Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
David Nye