Bog & idéDavid Sparrevohn Mørck

Bøger skrevet af David Sparrevohn Mørck

Læs mere om David Sparrevohn Mørck
6 produkter
6 produkter
Det uvelkomne bevis
Det uvelkomne bevisDavid Sparrevohn Mørck
139,95 DKK
EBOG
(1)
Det uvelkomne bevis
Forbrydelse i Jelling
Forbrydelsen i JellingDavid Sparrevohn Mørck
109,95 DKK
EBOG
(0)
Forbrydelsen i Jelling
Detektiven indeni
BOEGERTILSTAERKPRIS
Detektiven indeniDavid Sparrevohn Mørck
190,86 DKK
Hæftet
(0)
Detektiven indeni
Det uvelkomne bevis
STREAM
Det uvelkomne bevisDavid Sparrevohn Mørck
129,95 DKK
Lydbog
(1)
Det uvelkomne bevis
Schrödingers paradoks
Schrödingers paradoksDavid Sparrevohn Mørck
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Schrödingers paradoks
Det uvelkomne bevis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det uvelkomne bevisDavid Sparrevohn Mørck
165,96 DKK
Hæftet
(1)
Det uvelkomne bevis

Mere om David Sparrevohn Mørck

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt udvalg af bøger af David Sparrevohn Mørck. På listen nedenfor finder du Mørcks seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Schrödingers paradoks" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Det uvelkomne bevis" udgivet af Lytteratur - "Det uvelkomne bevis" udgivet af mellemgaard - "Forbrydelsen i Jelling" udgivet af mellemgaard - "Forbrydelse i Jelling" udgivet af mellemgaard - "Det uvelkomne bevis" udgivet af mellemgaard

Mere om David Sparrevohn Mørcks bøger

Du kan købe seks bøger af David Sparrevohn Mørck her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Mørcks bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Mørck er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Schrödingers paradoks" af David Sparrevohn Mørck

Det er muligt at købe David Sparrevohn Mørcks "Schrödingers paradoks" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget mellemgaard.

"Det uvelkomne bevis" af David Sparrevohn Mørck

Det er muligt at købe David Sparrevohn Mørcks "Det uvelkomne bevis" som lydbog. Det vil sige, at så snart du har fuldendt dit køb, kan du downloade "Det uvelkomne bevis" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lytteratur.
Detaljer
Fulde navn:
David Sparrevohn Mørck