Bog & idéDavid Stanley

Bøger skrevet af David Stanley

Læs mere om David Stanley
1 produkter
1 produkter
Canada`s Maritime Provinces
Canada`s Maritime ProvincesMaps/guides
159,95 DKK
(0)
Canada`s Maritime Provinces

Mere om David Stanley

Der er en del bøger skrevet af David Stanley tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Stanley.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Fiji" i serien "Moon Handbooks" udgivet af Avalon Travel Publishing - "Tahiti" i serien "Moon Handbooks" udgivet af Avalon Travel Publishing

Bøger skrevet af David Stanley

David Stanley har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Stanleys bøger fås blot som hæftet. Stanleys bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af Avalon Travel Publishing.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

David Stanleys "Fiji"

"Fiji" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Stanleys serie "Moon Handbooks". Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Avalon Travel Publishing.

David Stanley "Tahiti"

Det er muligt at købe David Stanleys "Tahiti" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Stanleys serie "Moon Handbooks". Det er Avalon Travel Publishing, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
David Stanley