Bog & idéDBC Pierre

Bøger skrevet af DBC Pierre

Læs mere om DBC Pierre
1 produkter
1 produkter
Meanwhile in Dopamine City
Meanwhile in Dopamine CityDBC Pierre
139,95 DKK
Paperback
(0)
Meanwhile in Dopamine City

Mere om DBC Pierre

DBC Pierre har flere bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Pierre.
Bøgerne fra DBC Pierre udbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Meanwhile in Dopamine City" udgivet af Faber & Faber Fiction - "Vernon G. Little" udgivet af Hr. Ferdinand - "Vernon G. Little" udgivet af Hr. Ferdinand - "Vernon G. Little" udgivet af Gyldendals Bogklubber

Mere om DBC Pierres bøger

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af DBC Pierre hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan købe DBC Pierre bøger i udvalgte formater. Pierres bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

DBC Pierres "Meanwhile in Dopamine City"

Hos Bog & idé er "Meanwhile in Dopamine City" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Faber & Faber Fiction, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.

"Vernon G. Little" af DBC Pierre

Hos Bog & idé er "Vernon G. Little" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Hr. Ferdinand, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
DBC Pierre