Bog & idéDeanna Minich

Bøger skrevet af Deanna Minich

Læs mere om Deanna Minich
1 produkter
1 produkter
Detox dit liv
Detox dit liv Deanna Minich
159,95 DKK
EBOG
(0)
Detox dit liv

Mere om Deanna Minich

Her hos Bog & idé har du et stort sortiment af bøger fra Deanna Minich. På listen nedenfor ser du Minichs nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Detox dit liv " udgivet af HarperCollins Nordic - "Detox dit liv" udgivet af HarperCollins Nordic

Deanna Minichs bøger

Du kan bestille to bøger af Deanna Minich her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Deanna Minich kan købes i flere forskellige formater. Bøgerne af Minich er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: HarperCollins Nordic.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Detox dit liv " af Deanna Minich

Hos Bog & idé er "Detox dit liv " tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Detox dit liv " fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HarperCollins Nordic.

Deanna Minich "Detox dit liv"

Det er muligt at købe Deanna Minichs "Detox dit liv" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HarperCollins Nordic.
Detaljer
Fulde navn:
Deanna Minich