Bog & idéDeepa Anappara

Bøger skrevet af Deepa Anappara

Læs mere om Deepa Anappara
2 produkter
2 produkter
Djinn-patruljen på Lilla Linje
STREAM
Djinn-patruljen på Lilla LinjeDeepa Anappara
179,95 DKK
Lydbog
(10)
Djinn-patruljen på Lilla Linje
Djinn-patruljen på Lilla Linje
Djinn-patruljen på Lilla LinjeDeepa Anappara
179,95 DKK
EBOG
(10)
Djinn-patruljen på Lilla Linje

Mere om Deepa Anappara

Her hos Bog & idé kan du købe et stort udvalg af bøger skrevet af Deepa Anappara. På listen nedenfor finder du Anapparas nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Djinn-patruljen på Lilla Linje" udgivet af Politikens Forlag - "Djinn-patruljen på Lilla Linje" udgivet af Politikens Forlag - "Djinn-patruljen på Lilla Linje" udgivet af Politikens Forlag

Bøger af Deepa Anappara

Du kan finde tre bøger af Deepa Anappara her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Anapparas bøger kommer i et udvalg af formater. Anapparas bøger er desuden skrevet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Politikens Forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Deepa Anapparas "Djinn-patruljen på Lilla Linje"

Hos Bog & idé er "Djinn-patruljen på Lilla Linje" tilgængelig som ebog. "Djinn-patruljen på Lilla Linje" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Deepa Anappara "Djinn-patruljen på Lilla Linje"

Det er muligt at købe Deepa Anapparas "Djinn-patruljen på Lilla Linje" som lydbog. Det betyder, at så snart du har fuldendt dit køb, kan du downloade "Djinn-patruljen på Lilla Linje" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Deepa Anappara