Bog & idéDennis Greenberger & Christine A. Padesky

Bøger skrevet af Dennis Greenberger & Christine A. Padesky

Læs mere om Dennis Greenberger & Christine A. Padesky
1 produkter
1 produkter
Følelser med fornuft (2. udg.)
Følelser med fornuft (2. udg.)Dennis Greenberger & Christine A. Padesky
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Følelser med fornuft (2. udg.)

Mere om Dennis Greenberger & Christine A. Padesky

Dennis Greenberger & Christine A. Padesky har forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Padesky.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Følelser med fornuft" i serien "Nye psykologiske perspektiver" udgivet af Klim - "Følelser med fornuft (2. udg.)" i serien "Nye psykologiske perspektiver" udgivet af Klim

Dennis Greenberger & Christine A. Padeskys bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Dennis Greenberger & Christine A. Padesky hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan kun finde Padeskys bøger som hæftet. Padeskys bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af Klim.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Dennis Greenberger & Christine A. Padeskys "Følelser med fornuft"

"Følelser med fornuft" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Nye psykologiske perspektiver". Det er Klim, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dennis Greenberger & Christine A. Padesky "Følelser med fornuft (2. udg.)"

Det er muligt at købe Dennis Greenberger & Christine A. Padeskys "Følelser med fornuft (2. udg.)" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Padeskys serie "Nye psykologiske perspektiver". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Klim.
Detaljer
Fulde navn:
Dennis Greenberger & Christine A. Padesky