Bog & idéDennis Hørmann

Bøger skrevet af Dennis Hørmann

Læs mere om Dennis Hørmann
5 produkter
5 produkter
Håndbog i fundraising, 2.udg.
BOEGERTILSTAERKPRIS
Håndbog i fundraising, 2.udg.Dennis Hørmann og Rasmus Munch
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Håndbog i fundraising, 2.udg.
Vejviser til Legater og Fonde 2024
Vejviser til Legater og Fonde 2024Dennis Hørmann
1149,95 DKK
EBOG
(0)
Vejviser til Legater og Fonde 2024
Legathåndbogen Uddannelse 2024
Legathåndbogen Uddannelse 2024Dennis Hørmann
289,95 DKK
EBOG
(0)
Legathåndbogen Uddannelse 2024
Legatsøgning for studerende
Legatsøgning for studerendeDennis Hørmann
149,95 DKK
EBOG
(0)
Legatsøgning for studerende
Håndbog i fundraising, 2.udg.
Håndbog i fundraising, 2.udg.Dennis Hørmann
289,95 DKK
EBOG
(0)
Håndbog i fundraising, 2.udg.

Mere om Dennis Hørmann

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Dennis Hørmann. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Hørmann.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Håndbog i fundraising, 2.udg." udgivet af Forlaget Multivers ApS - "Vejviser til legater og fonde 2021 CD-ROM og USB" udgivet af Billesø & Baltzer - "Legathåndbogen uddannelse 2021 CD-ROM og USB" udgivet af Billesø & Baltzer - "Vejviser til legater og fonde 2021" udgivet af Billesø & Baltzer - "Legathåndbogen uddannelse 2021" udgivet af Billesø & Baltzer - "Håndbog i fundraising" udgivet af Multivers - "Håndbog i fundraising, 2.udg." udgivet af Muiltivers

Bøger skrevet af Dennis Hørmann

Dennis Hørmann har syv bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan købe Dennis Hørmann bøger i samtlige formater. Hørmanns bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Håndbog i fundraising, 2.udg." af Dennis Hørmann

"Håndbog i fundraising, 2.udg." er tilgængelig online som ebog. Med "Håndbog i fundraising, 2.udg." som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Multivers ApS.

Dennis Hørmann "Vejviser til legater og fonde 2021 CD-ROM og USB"

"Vejviser til legater og fonde 2021 CD-ROM og USB" kan købes som cd-rom. Dette er en også en fantastisk bog fra Hørmann, som du godt kan glæde dig til at læse. Det er Billesø & Baltzer, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Dennis Hørmann