Bog & idéDennis Lisbjerg

Bøger skrevet af Dennis Lisbjerg

Læs mere om Dennis Lisbjerg
4 produkter
4 produkter
Snorkling i Rødehavet
Snorkling i RødehavetDennis Lisbjerg
89,95 DKK
Hæftet
(0)
Snorkling i Rødehavet
Snorkling i Rødehavet
Snorkling i RødehavetDennis Lisbjerg
109,95 DKK
EBOG
(0)
Snorkling i Rødehavet
Snorkling for alle
BOEGERTILSTAERKPRIS
Snorkling for alleKristian Ørsted Pedersen
89,96 DKK
Hæftet
(0)
Snorkling for alle
Dyr og planter ved vores kyster
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dyr og planter ved vores kysterDennis Lisbjerg
58,06 DKK
Hæftet
(0)
Dyr og planter ved vores kyster

Mere om Dennis Lisbjerg

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Dennis Lisbjerg. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Lisbjergs nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Snorkling i Rødehavet" udgivet af Forlaget BIOS - "Snorkling i Rødehavet" udgivet af BIOS - "Dyr og planter ved vores kyster" udgivet af Bios - "Snorkling for alle" udgivet af BIOS

Dennis Lisbjergs bøger

Der er fire tilgængelige bøger af Dennis Lisbjerg hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan bestille Dennis Lisbjerg bøger i flere formater. Lisbjergs bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Dennis Lisbjergs "Snorkling i Rødehavet"

Det er muligt at købe Dennis Lisbjergs "Snorkling i Rødehavet" som ebog. "Snorkling i Rødehavet" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Det er Forlaget BIOS, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Dennis Lisbjerg "Snorkling i Rødehavet"

Det er muligt at købe Dennis Lisbjergs "Snorkling i Rødehavet" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er BIOS, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Dennis Lisbjerg