Bog & idéDennis Lund

Bøger skrevet af Dennis Lund

Læs mere om Dennis Lund
2 produkter
2 produkter
Dansk Byplanlægning 1992-2015
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk Byplanlægning 1992-2015Dennis Lund
315,36 DKK
Lærredsindbundet
(0)
Dansk Byplanlægning 1992-2015
Hack Kampmann, del 1.
BOEGERTILSTAERKPRIS
Hack Kampmann, del 1.Elisabeth Gehl og Marie Louise Kampmann Soldbro
331,96 DKK
Hardback
(0)
Hack Kampmann, del 1.

Mere om Dennis Lund

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger fra Dennis Lund. På listen nedenfor ser du de seneste af Lunds udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dansk Byplanlægning I-III" udgivet af Bogværket - "Dansk Byplanlægning 1992-2015" i serien "Dansk byplanlægning" udgivet af Bogværket - "Hack Kampmann, del 1." udgivet af Bogværket - "Den Russiske Revolution" i serien "His2rie" udgivet af Frydenlund - "Den græske forbindelse" udgivet af Bogværket

Bøger skrevet af Dennis Lund

Du kan købe fem bøger af Dennis Lund her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan bestille Dennis Lund bøger i flere forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Lund udgivet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Dansk Byplanlægning I-III" af Dennis Lund

Det er muligt at købe Dennis Lunds "Dansk Byplanlægning I-III" som lærredsindbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Bogværket, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Dansk Byplanlægning 1992-2015" af Dennis Lund

Hos Bog & idé er "Dansk Byplanlægning 1992-2015" tilgængelig som lærredsindbundet. Dette er en også en fantastisk bog fra Lund, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen er en del af Lunds serie "Dansk byplanlægning". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Bogværket.
Detaljer
Fulde navn:
Dennis Lund