Bog & idéDennis Lunding Nielsen

Bøger skrevet af Dennis Lunding Nielsen

Læs mere om Dennis Lunding Nielsen
1 produkter
1 produkter
Den Russiske Revolution
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den Russiske RevolutionDennis Lunding Nielsen
190,86 DKK
Hæftet
(0)
Den Russiske Revolution

Mere om Dennis Lunding Nielsen

Du kan kun købe en enkelt bog af Dennis Lunding Nielsen her hos Bog & idé. Bogen hedder "Den Russiske Revolution". Det er Frydenlund, der har udgivet den på dansk. "Den Russiske Revolution" er desuden tilknyttet serien "His2rie".

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Dennis Lunding Nielsens "Den Russiske Revolution"

Det er muligt at købe Dennis Lunding Nielsens "Den Russiske Revolution" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Lunding Nielsens serie "His2rie". Det er Frydenlund, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Dennis Lunding Nielsen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Dennis Lunding Nielsen