Bog & idéDennis van Liempd

Bøger skrevet af Dennis van Liempd

Læs mere om Dennis van Liempd
1 produkter
1 produkter
Valg der skaber viden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Valg der skaber videnClaus Nygaard
323,96 DKK
Indbundet
(0)
Valg der skaber viden

Mere om Dennis van Liempd

Der findes en del bøger af Dennis van Liempd til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Liempd.
Bøgerne fra Dennis van Liempd kan skaffes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Valg der skaber viden" udgivet af Gyldendal - "Supply chain management" udgivet af University Press of Southern Denmark

Bøger skrevet af Dennis van Liempd

Der er to tilgængelige bøger af Dennis van Liempd hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Dennis van Liempd fås i flere formater. Bøgerne af Liempd er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Valg der skaber viden" af Dennis van Liempd

Det er muligt at købe Dennis van Liempds "Valg der skaber viden" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Supply chain management" af Dennis van Liempd

Hos Bog & idé er "Supply chain management" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af University Press of Southern Denmark.
Detaljer
Fulde navn:
Dennis van Liempd