Bog & idéDiana Mortensen

Bøger skrevet af Diana Mortensen

Læs mere om Diana Mortensen
1 produkter
1 produkter
Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinikpersonale i almen praksis - en basisbogBenny Ehrenreich
269,96 DKK
Indbundet
(0)
Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog

Mere om Diana Mortensen

Der er mange bøger skrevet af Diana Mortensen tilgængelig online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Mortensens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" udgivet af Munksgaard - "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" udgivet af Gyldendal

Mere om Diana Mortensens bøger

Du kan bestille to bøger af Diana Mortensen her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Diana Mortensen kommer i udvalgte formater. Mortensens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" af Diana Mortensen

"Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" er tilgængelig online som e-bog (pdf-format). Med "Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" af Diana Mortensen

"Klinikpersonale i almen praksis - en basisbog" kan købes online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Diana Mortensen