Bog & idéDiana Wynne Jones

Bøger skrevet af Diana Wynne Jones

Læs mere om Diana Wynne Jones
1 produkter
1 produkter
Howl's Moving Castle
Howl's Moving CastleDiana Wynne Jones
129,95 DKK
Paperback
(1)
Howl's Moving Castle

Mere om Diana Wynne Jones

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Diana Wynne Jones. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Jones.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Diana Wynne Jones' bøger kan skaffes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "De magiske kapper" udgivet af Tellerup A/S - "Lykkeskibet" udgivet af Tellerup A/S - "Arven fra Osfameron" udgivet af Tellerup A/S - "Derk - den uduelige fyrste" udgivet af Tellerup A/S - "Howl's Moving Castle" udgivet af HarperCollins Children's Books

Bøger skrevet af Diana Wynne Jones

Diana Wynne Jones har fem bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan finde Diana Wynne Jones bøger i et udvalg af formater. Jones' bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Diana Wynne Jones' "De magiske kapper"

Det er muligt at købe Diana Wynne Jones' "De magiske kapper" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Tellerup A/S.

"Lykkeskibet" af Diana Wynne Jones

Det er muligt at købe Diana Wynne Jones' "Lykkeskibet" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Tellerup A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Diana Wynne Jones