Bog & idéDiane Brennan

Bøger skrevet af Diane Brennan

Læs mere om Diane Brennan
1 produkter
1 produkter
Coaching i perspektiv
BOEGERTILSTAERKPRIS
Coaching i perspektivIrene Oestrich
395,96 DKK
Hæftet
(0)
Coaching i perspektiv

Mere om Diane Brennan

Der findes flere forskellige bøger af Diane Brennan tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Brennan.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Coaching i perspektiv" udgivet af HansReitzels - "Coaching i perspektiv" udgivet af Gyldendal

Mere om Diane Brennans bøger

Du kan bestille to bøger af Diane Brennan her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Brennans bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Brennan er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Coaching i perspektiv" af Diane Brennan

"Coaching i perspektiv" kan købes online som e-bog (pdf-format). Det betyder, at du kan læse "Coaching i perspektiv" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er HansReitzels, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Coaching i perspektiv" af Diane Brennan

Det er muligt at købe Diane Brennans "Coaching i perspektiv" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Diane Brennan