Bog & idéDianne Drake

Bøger skrevet af Dianne Drake

Læs mere om Dianne Drake
6 produkter
6 produkter
Dr. Velascos' plejebarn
Dr. Velascos' plejebarnDianne Drake
39,95 DKK
EBOG
(0)
Dr. Velascos' plejebarn
Drømmen om Jamaica
Drømmen om JamaicaDianne Drake
39,95 DKK
EBOG
(0)
Drømmen om Jamaica
P.S. Du skal være far
P.S. Du skal være farDianne Drake
49,95 DKK
EBOG
(0)
P.S. Du skal være far
Den sande dr. Robinson
Den sande dr. RobinsonDianne Drake
49,95 DKK
EBOG
(0)
Den sande dr. Robinson
Doktor i paradis
Doktor i paradisDianne Drake
29,95 DKK
EBOG
(0)
Doktor i paradis
Ombygning i hjertet/Mister du en...
Ombygning i hjertet / Mister du en...Dianne Drake
69,95 DKK
EBOG
(0)
Ombygning i hjertet / Mister du en...

Mere om Dianne Drake

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Dianne Drake. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Drake.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dr. Velascos' plejebarn" i serien "Julia" udgivet af Harlequin - "Den sande dr. Robinson" i serien "Julia" udgivet af Harlequin - "Drømmen om Jamaica " i serien "Julia" udgivet af Harlequin - "Ombygning i hjertet" i serien "Julia Lægeroman" udgivet af Harlequin - "Vidunderligt, men lidt farligt" i serien "Julia Lægeroman" udgivet af Harlequin - "Drømmen om Jamaica" i serien "Julia Lægeroman" udgivet af Harlequin - "Den sande dr. Robinson" i serien "Julia Lægeroman" udgivet af Harlequin - "P.S. Du skal være far" i serien "Julia Lægeroman" udgivet af Harlequin - "Dr. Velascos' plejebarn" i serien "Julia Lægeroman" udgivet af Harlequin

Dianne Drakes bøger

Du kan finde ni bøger af Dianne Drake her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan købe Dianne Drake bøger i et udvalg af formater. Drake har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og er udgivet af følgende forlag: Harlequin.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Dianne Drakes "Dr. Velascos' plejebarn"

Hos Bog & idé er "Dr. Velascos' plejebarn" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Drakes serie "Julia". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Harlequin.

Dianne Drake "Den sande dr. Robinson"

Det er muligt at købe Dianne Drakes "Den sande dr. Robinson" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Julia". Det er Harlequin, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Dianne Drake