Bog & idéDimitris Dimitriadis

Bøger skrevet af Dimitris Dimitriadis

Læs mere om Dimitris Dimitriadis
1 produkter
1 produkter
Jeg dør som et land
Jeg dør som et landDimitris Dimitriadis
79,95 DKK
EBOG
(0)
Jeg dør som et land

Mere om Dimitris Dimitriadis

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Dimitris Dimitriadis, tilbyder vi et bredt udbud online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Dimitriadis.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Jeg dør som et land" i serien "Bureauets lommebibliotek" udgivet af Det Poetiske Bureaus Forlag - "Jeg dør som et land" udgivet af Det Poetiske Bureaus Forlag

Bøger af Dimitris Dimitriadis

Der er to tilgængelige udgivelser af Dimitris Dimitriadis hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Dimitriadis' bøger fås i et udvalg af formater. Dimitriadis' bøger er desuden publiceret i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Det Poetiske Bureaus Forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Jeg dør som et land" af Dimitris Dimitriadis

Det er muligt at købe Dimitris Dimitriadis' "Jeg dør som et land" som ebog. "Jeg dør som et land" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er fuldendt, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i Dimitriadis' serie "Bureauets lommebibliotek". Det er Det Poetiske Bureaus Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dimitris Dimitriadis "Jeg dør som et land"

Hos Bog & idé er "Jeg dør som et land" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Det Poetiske Bureaus Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Dimitris Dimitriadis