Bog & idéDimitris Sotakis

Bøger skrevet af Dimitris Sotakis

Læs mere om Dimitris Sotakis
2 produkter
2 produkter
Dubleanten
DubleantenDimitris Sotakis
269,95 DKK
Hæftet
(2)
Dubleanten
Historien om et supermarked
BOEGERTILSTAERKPRIS
Historien om et supermarkedDimitris Sotakis
215,76 DKK
Hæftet
(2)
Historien om et supermarked

Mere om Dimitris Sotakis

Vi har hos Bog & idé mange bøger skrevet af Dimitris Sotakis. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Sotakis.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ovnstegt rumæner med grøntsager" udgivet af Jensen & Dalgaard - "Ovnstegt rumæner med grøntsager" udgivet af Jensen & Dalgaard I/S

Dimitris Sotakis' bøger

Du kan købe to bøger af Dimitris Sotakis her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Du kan købe Dimitris Sotakis bøger i forskellige formater. Bøgerne af Sotakis er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Ovnstegt rumæner med grøntsager" af Dimitris Sotakis

"Ovnstegt rumæner med grøntsager" kan købes online som ebog. Med "Ovnstegt rumæner med grøntsager" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Jensen & Dalgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dimitris Sotakis "Ovnstegt rumæner med grøntsager"

Hos Bog & idé er "Ovnstegt rumæner med grøntsager" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Jensen & Dalgaard I/S, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Dimitris Sotakis