Bog & idéDina Danielsen

Bøger skrevet af Dina Danielsen

Læs mere om Dina Danielsen
2 produkter
2 produkter
Interview med børn
BOEGERTILSTAERKPRIS
Interview med børnDina Danielsen
296,96 DKK
Hæftet
(0)
Interview med børn
Læring og udvikling i daginstitutioner
BOEGERTILSTAERKPRIS
Læring og udvikling i daginstitutionerDina Danielsen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Læring og udvikling i daginstitutioner

Mere om Dina Danielsen

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger fra Dina Danielsen. På listen nedenfor finder du de seneste af Danielsens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Interview med børn" udgivet af Gyldendal - "Læring og udvikling i daginstitutioner" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Bøger af Dina Danielsen

Der er to tilgængelige udgivelser af Dina Danielsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Danielsens bøger fås blot som hæftet. Danielsens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Dina Danielsens "Interview med børn"

Det er muligt at købe Dina Danielsens "Interview med børn" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Læring og udvikling i daginstitutioner" af Dina Danielsen

"Læring og udvikling i daginstitutioner" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Dina Danielsen