Bog & idéDirk Hennig

Bøger skrevet af Dirk Hennig

Læs mere om Dirk Hennig
2 produkter
2 produkter
Lille Myr
Lille MyrDirk Hennig
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Lille Myr
Professor Fiks' helt umulige Alt-mulig-maskine
BOEGERTILSTAERKPRIS
Professor Fiks' helt umulige Alt-mulig-maskineDirk Hennig
165,96 DKK
Indbundet
(0)
Professor Fiks' helt umulige Alt-mulig-maskine

Mere om Dirk Hennig

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Dirk Hennig. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Hennig.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Professor Fiks' fjollede verdensomflyvning" udgivet af Lamberths Forlag - "Palle Pindsvin og julehjælpen" udgivet af LAMBERTH - "Palle Pindsvin og andedammens hemmelighed" udgivet af LAMBERTH - "Professor Fiks og den fantastiske drømmomat" i serien "Professor Fiks" udgivet af Lamberth - "Professor Fiks' helt umulige alt-mulig-maskine" udgivet af Lamberth - "PallePindsvin og Dut - Hvordan kommer vi derhen?" udgivet af Flachs - "Professor Fiks' fjollede verdensomflyvning" udgivet af Lamberth - "Professor Fiks´ helt umulige alt-mulig-maskine" udgivet af Lamberth

Mere om Dirk Hennigs bøger

Dirk Hennig har otte bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Dirk Hennig fås i udvalgte formater. Dirk Hennig bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Professor Fiks' fjollede verdensomflyvning" af Dirk Hennig

Hos Bog & idé er "Professor Fiks' fjollede verdensomflyvning" tilgængelig som ebog. Med "Professor Fiks' fjollede verdensomflyvning" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Lamberths Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dirk Hennig "Palle Pindsvin og julehjælpen"

Det er muligt at købe Dirk Hennigs "Palle Pindsvin og julehjælpen" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af LAMBERTH.
Detaljer
Fulde navn:
Dirk Hennig