Bog & idéDitte Hoffmann Frydendal

Bøger skrevet af Ditte Hoffmann Frydendal

Læs mere om Ditte Hoffmann Frydendal
1 produkter
1 produkter
Kort & godt om HELBREDSANGST
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kort & godt om HELBREDSANGSTLine Sørensen
206,96 DKK
Hæftet
(0)
Kort & godt om HELBREDSANGST

Mere om Ditte Hoffmann Frydendal

Du kan kun bestille en enkelt bog af Ditte Hoffmann Frydendal her hos Bog & idé. Det er "Kort & godt om HELBREDSANGST". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kort & godt om HELBREDSANGST" af Ditte Hoffmann Frydendal

Hos Bog & idé er "Kort & godt om HELBREDSANGST" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Ditte Hoffmann Frydendal skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ditte Hoffmann Frydendal