Bog & idéDitte Larsen

Bøger skrevet af Ditte Larsen

Læs mere om Ditte Larsen
5 produkter
5 produkter
Friedrich på pindene
Friedrich på pindeneDitte Larsen
299,95 DKK
Hardback
(0)
Friedrich på pindene
Mange masker
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mange maskerVivian Høxbro
273,86 DKK
Indbundet
(0)
Mange masker
Anna Ancher på pindene
Anna Ancher på pindeneDitte Larsen
279,95 DKK
Hardback
(0)
Anna Ancher på pindene
Bindesbøll på pindene
Bindesbøll på pindeneDitte Larsen
279,95 DKK
Hardback
(0)
Bindesbøll på pindene
Marie Krøyer på pindene
Marie Krøyer på pindeneDitte Larsen
299,95 DKK
Hardback
(0)
Marie Krøyer på pindene

Mere om Ditte Larsen

Der er flere forskellige bøger af Ditte Larsen tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Larsens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Anna Ancher på pindene" udgivet af Turbine - "Hammershøi på pindene" udgivet af Kristensen & Ko - "På pinde & nåle" udgivet af Politikens Forlag

Ditte Larsens bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Ditte Larsen hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Larsens bøger fås i flere formater. Bøgerne af Larsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ditte Larsens "Anna Ancher på pindene"

Det er muligt at købe Ditte Larsens "Anna Ancher på pindene" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Det er Turbine, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Ditte Larsen "Hammershøi på pindene"

"Hammershøi på pindene" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Kristensen & Ko.
Detaljer
Fulde navn:
Ditte Larsen