Bog & idéDivya Das

Bøger skrevet af Divya Das

Læs mere om Divya Das
2 produkter
2 produkter
Briterne og brexit
STREAM
Briterne og brexitDivya Das
179,95 DKK
Lydbog
(3)
Briterne og brexit
Briterne og brexit
Briterne og brexitDivya Das
179,95 DKK
EBOG
(3)
Briterne og brexit

Mere om Divya Das

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udvalg af bøger fra Divya Das. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Das.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Briterne og brexit" udgivet af Politikens Forlag - "Briterne og brexit" udgivet af Politikens Forlag - "Briterne og brexit" udgivet af Politikens Forlag - "Vores indiske køkken" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Divya Das' bøger

Du kan købe fire bøger af Divya Das her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Das' bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Das er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Divya Das' "Briterne og brexit"

Det er muligt at købe Divya Das' "Briterne og brexit" som lydbog. Divya Das' "Briterne og brexit" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.

Divya Das "Briterne og brexit"

Det er muligt at købe Divya Das' "Briterne og brexit" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Briterne og brexit" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Divya Das