Bog & idéDomhnall Mitchell (eds.)

Bøger skrevet af Domhnall Mitchell (eds.)

Læs mere om Domhnall Mitchell (eds.)
1 produkter
1 produkter
Cultural mélange in aesthetic practices
Cultural mélange in aesthetic practicesAnjo Klungervik Greenall
579,95 DKK
Hæftet
(0)
Cultural mélange in aesthetic practices

Mere om Domhnall Mitchell (eds.)

Du kan kun bestille en enkelt bog af Domhnall Mitchell (eds.) her hos Bog & idé. Det er "Cultural mélange in aesthetic practices". Det er Fagbokforlaget, der har udgivet den på engelsk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Cultural mélange in aesthetic practices" af Domhnall Mitchell (eds.)

"Cultural mélange in aesthetic practices" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Fagbokforlaget.

Dette er en også en skøn bog fra -, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Domhnall Mitchell (eds.)