Bog & idéDon George

Bøger skrevet af Don George

Læs mere om Don George
1 produkter
1 produkter
How to be a Travel Writer
How to be a Travel WriterDon George
189,95 DKK
Hæftet
(0)
How to be a Travel Writer

Mere om Don George

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt udvalg af bøger af Don George. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Georges seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "How to be a Travel Writer" i serien "Lonely Planet" udgivet af Lonely Planet - "Tales from Nowhere" i serien "Lonely Planet Travel Literature" udgivet af Lonely Planet - "By the Seat of My Pants " i serien "Lonely Planet Travel Literature" udgivet af Lonely Planet - "A House Somewhere: Tales of Life Abroad" i serien "Lonely Planet Travel Literature" udgivet af Lonely Planet

Mere om Don Georges bøger

Der er fire tilgængelige bøger af Don George hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Bøgerne fra George fås kun som hæftet. Derudover er bøgerne fra George publiceret i serier, og så er bøgerne udgivet af Lonely Planet.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Don Georges "How to be a Travel Writer"

Hos Bog & idé er "How to be a Travel Writer" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Georges serie "Lonely Planet". Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Lonely Planet.

"Tales from Nowhere" af Don George

"Tales from Nowhere" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Lonely Planet Travel Literature". Det er Lonely Planet, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Don George