Bog & idéDonald J. Trump

Bøger skrevet af Donald J. Trump

Læs mere om Donald J. Trump
1 produkter
1 produkter
Amerika på krykker - How to make America great again
STREAM
Amerika på krykker - How to make America great againDonald J. Trump
149,00 DKK
Lydbog
(2)
Amerika på krykker - How to make America great again

Mere om Donald J. Trump

Hvis du søger en bog skrevet af Donald J. Trump, kan du vælge i mellem et bredt udbud tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du J. Trumps seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Amerika på krykker - How to make America great again" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Amerika på krykker" udgivet af Hovedland

Donald J. Trumps bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Donald J. Trump hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Donald J. Trump kommer i udvalgte formater. Bøgerne af J. Trump er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Donald J. Trumps "Amerika på krykker - How to make America great again"

Det er muligt at købe Donald J. Trumps "Amerika på krykker - How to make America great again" som lydbog. Donald J. Trumps "Amerika på krykker - How to make America great again" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Amerika på krykker" af Donald J. Trump

"Amerika på krykker" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Hovedland, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Donald J. Trump