Bog & idéDonald Shaw

Bøger skrevet af Donald Shaw

Læs mere om Donald Shaw
2 produkter
2 produkter
Thai-dansk ordbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Thai-dansk ordbogDonald Shaw
665,96 DKK
Indbundet
(0)
Thai-dansk ordbog
Dansk-thai ordbog
Dansk-thai ordbogDonald Shaw
559,95 DKK
Indbundet
(0)
Dansk-thai ordbog

Mere om Donald Shaw

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Donald Shaw. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Shaws nyeste bogudgivelser.
Bøgerne fra Donald Shaw kan skaffes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Dansk-thai ordbog" udgivet af Special - "Thai-dansk ordbog" udgivet af Special - "Thai-dansk ordbog" udgivet af Special-pædagogisk Forlag - "Dansk-thai ordbog" i serien "Special-pædagogisk forlags indvandrerordbøger" udgivet af Special - "Thai-dansk ordbog" i serien "Special-pædagogisk forlags indvandrerordbøger" udgivet af Special - "Dansk-thai ordbog" i serien "Special-pædagogisk forlags indvandrerordbøger" udgivet af Special-pædagogisk forlag

Mere om Donald Shaws bøger

Donald Shaw har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan finde Donald Shaw bøger i flere formater. Derudover er bøgerne fra Shaw lavet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Dansk-thai ordbog" af Donald Shaw

"Dansk-thai ordbog" er tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Special.

"Thai-dansk ordbog" af Donald Shaw

Det er muligt at købe Donald Shaws "Thai-dansk ordbog" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Special.
Detaljer
Fulde navn:
Donald Shaw