Bog & idéDonald Trump

Bøger skrevet af Donald Trump

Læs mere om Donald Trump
1 produkter
1 produkter
Amerika på krykker
Amerika på krykkerDonald Trump
79,95 DKK
EBOG
(2)
Amerika på krykker

Mere om Donald Trump

Der findes flere bøger af Donald Trump tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Trump.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Amerika på krykker" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Amerika på krykker" udgivet af Hovedland

Bøger skrevet af Donald Trump

Du kan finde to bøger af Donald Trump her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan finde Donald Trump bøger i flere formater. Bøgerne af Trump er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Donald Trumps "Amerika på krykker"

Hos Bog & idé er "Amerika på krykker" tilgængelig som ebog. Med "Amerika på krykker" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Amerika på krykker" af Donald Trump

"Amerika på krykker" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Hovedland, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Donald Trump