Bog & idéDonatella Di Cesare

Bøger skrevet af Donatella Di Cesare

Læs mere om Donatella Di Cesare
2 produkter
2 produkter
Herboende fremmede
Herboende fremmedeDonatella Di Cesare
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Herboende fremmede
Suveræn virus? Den kapitalistiske åndenød
BOEGERTILSTAERKPRIS
Suveræn virus? Den kapitalistiske åndenødDonatella Di Cesare
149,36 DKK
Hæftet
(2)
Suveræn virus? Den kapitalistiske åndenød

Mere om Donatella Di Cesare

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt sortiment af bøger skrevet af Donatella Di Cesare. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Cesare.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Terror og modernitet" i serien "Store og mærkelige tegn på himlen" udgivet af Forlaget Vandkunsten - "Tortur" i serien "Store og mærkelige tegn på himlen" udgivet af Vandkunsten - "Heidegger og jøderne" udgivet af Vandkunsten

Bøger skrevet af Donatella Di Cesare

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Donatella Di Cesare hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Cesares bøger kommer bare som hæftet. Bøgerne af Cesare er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Terror og modernitet" af Donatella Di Cesare

"Terror og modernitet" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "Store og mærkelige tegn på himlen". Det er Forlaget Vandkunsten, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Tortur" af Donatella Di Cesare

Hos Bog & idé er "Tortur" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Store og mærkelige tegn på himlen". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Vandkunsten.
Detaljer
Fulde navn:
Donatella Di Cesare