Bog & idéDonato Carrisi

Bøger skrevet af Donato Carrisi

Læs mere om Donato Carrisi
3 produkter
3 produkter
Pigen i tågen
Pigen i tågenDonato Carrisi
249,95 DKK
Indbundet
(4)
Pigen i tågen
Forvandleren
STREAM
ForvandlerenDonato Carrisi
129,95 DKK
Lydbog
(1)
Forvandleren
Forvandleren
ForvandlerenDonato Carrisi
119,95 DKK
EBOG
(0)
Forvandleren

Mere om Donato Carrisi

Hvis du mangler en bog fra Donato Carrisi, tilbyder vi et stort udvalg til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Carrisis nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pigen i tågen" udgivet af People's - "Pigen i tågen" udgivet af People's - "Forvandleren" udgivet af People'sPress - "Suffløren" udgivet af People'sPress - "Suffløren PB" udgivet af Peoples Press - "Pigen i tågen" udgivet af People’sPress - "Suffløren" udgivet af People’sPress - "Suffløren" udgivet af People'sPress - "Forvandleren" udgivet af People's - "Suffløren" udgivet af People’sPress - "Forvandleren" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Forvandleren" udgivet af People’sPress - "Suffløren" udgivet af People’sPress

Bøger skrevet af Donato Carrisi

Der er 13 tilgængelige bogudgivelser af Donato Carrisi hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Donato Carrisi kan købes i forskellige formater. Carrisis bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Donato Carrisis "Pigen i tågen"

Hos Bog & idé er "Pigen i tågen" tilgængelig som lydbog. Med Donato Carrisis "Pigen i tågen" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er People's, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Donato Carrisi "Pigen i tågen"

"Pigen i tågen" er til salg som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Pigen i tågen" på din enhed og begynde at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People's.
Detaljer
Fulde navn:
Donato Carrisi