Bog & idéDonna Kauffman

Bøger skrevet af Donna Kauffman

Læs mere om Donna Kauffman
2 produkter
2 produkter
Skjulte lege
Skjulte legeDonna Kauffman
69,95 DKK
EBOG
(0)
Skjulte lege
Fire dage / Stjerneregn
Fire dage / StjerneregnDonna Kauffman
69,95 DKK
EBOG
(0)
Fire dage / Stjerneregn

Mere om Donna Kauffman

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger skrevet af Donna Kauffman. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Kauffmans bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fire dage" i serien "Passion" udgivet af Harlequin - "Skjulte lege" i serien "Passion" udgivet af Harlequin

Bøger af Donna Kauffman

Donna Kauffman har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Kauffmans bøger kommer i udvalgte formater. Kauffmans bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Harlequin.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Fire dage" af Donna Kauffman

Hos Bog & idé er "Fire dage" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Passion". Det er Harlequin, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Skjulte lege" af Donna Kauffman

Det er muligt at købe Donna Kauffmans "Skjulte lege" som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Skjulte lege" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i Kauffmans serie "Passion". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Harlequin.
Detaljer
Fulde navn:
Donna Kauffman