Bog & idéDoris Olsen

Bøger skrevet af Doris Olsen

Læs mere om Doris Olsen
1 produkter
1 produkter
Kniplede Blomster
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kniplede BlomsterDoris Olsen
190,86 DKK
Hæftet
(0)
Kniplede Blomster

Mere om Doris Olsen

Der findes flere forskellige bøger fra Doris Olsen til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Olsens seneste bogudgivelser.
Bøgerne fra Doris Olsen udbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Bobbin lace flowers" udgivet af Akacia - "Kniplede Blomster" udgivet af Akacia

Bøger af Doris Olsen

Der er to tilgængelige bøger af Doris Olsen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Olsen fås kun som hæftet. Olsens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af Akacia.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Bobbin lace flowers" af Doris Olsen

"Bobbin lace flowers" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Akacia, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

"Kniplede Blomster" af Doris Olsen

Det er muligt at købe Doris Olsens "Kniplede Blomster" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Akacia, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Doris Olsen