Bog & idéDorling Kindersley

Bøger skrevet af Dorling Kindersley

Læs mere om Dorling Kindersley
3 produkter
3 produkter
Arabic English Bilingual Visual Dictionary
Arabic English Bilingual Visual DictionaryDorling Kindersley
139,95 DKK
Paperback
(0)
Arabic English Bilingual Visual Dictionary
Eyewitness Denmark
Eyewitness DenmarkDorling Kindersley
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Eyewitness Denmark
Pyramid - Eyewitness
Pyramid - EyewitnessDorling Kindersley
99,95 DKK
HÆFTET
(0)
Pyramid - Eyewitness

Mere om Dorling Kindersley

Dorling Kindersley har forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Kindersley.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Dorling Kindersleys bøger tilbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Mit liv - min verden" udgivet af Carlsen i samarbejde med Unicef - "Gyldendals Store Havebog" udgivet af Gyldendal - "Back Roads France" udgivet af Dorling Kindersley Publishers - "England's South Coast" i serien "Eyewitness Travel Guides" udgivet af Dorling Kindersley Publishers - "English for Everyone: Course Book Level 3 Intermediate" i serien "English for Everyone" udgivet af Dorling Kindersley Publishers - "English for Everyone: Course Book Level 2 Beginner" i serien "English for Everyone" udgivet af Dorling Kindersley Publishers - "English for Everyone: Practice Book Level 2 Beginner" i serien "English for Everyone" udgivet af Dorling Kindersley Publishers - "English for Everyone: Practice Book Level 3 Intermediate" i serien "English for Everyone" udgivet af Dorling Kindersley Publishers - "English for Everyone: Course Book Level 4 Advanced" i serien "English for Everyone" udgivet af Dorling Kindersley Publishers - "English for Everyone: Practice Book Level 4 Advanced" i serien "English for Everyone" udgivet af Dorling Kindersley Publishers - "English for Everyone: Course Book Level 1 Beginner" i serien "English for Everyone" udgivet af Dorling Kindersley Publishers - "English for Everyone: Practice Book Level 1 Beginner" i serien "English for Everyone" udgivet af Dorling Kindersley Publishers - "Gyldendals Store Havebog" udgivet af Gyldendal - "Arabic English Bilingual Visual Dictionary" udgivet af Dorling Kindersley Publishers - "Russian English Bilingual Visual Dictionary" udgivet af Dorling Kindersley Publishers - "Copenhagen - Eyewitness Pocket Map and Guide" udgivet af Dorling Kindersley Publishers - "Japanese English Bilingual Visual Dictionary" udgivet af Dorling Kindersley Publishers - "Picturepedia" udgivet af Dorling Kindersley Children - "Pyramid - Eyewitness" udgivet af Dorling Kindersley Publishers

Dorling Kindersleys bøger

Du kan bestille 19 bøger af Dorling Kindersley her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Kindersleys bøger fås i udvalgte formater. Dorling Kindersley bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Mit liv - min verden" af Dorling Kindersley

Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Dorling Kindersley. Det er Carlsen i samarbejde med Unicef, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Gyldendals Store Havebog" af Dorling Kindersley

Det er muligt at købe Dorling Kindersleys "Gyldendals Store Havebog" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Dorling Kindersley