Bog & idéDorrit Cato Christensen

Bøger skrevet af Dorrit Cato Christensen

Læs mere om Dorrit Cato Christensen
2 produkter
2 produkter
Kære Luise
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kære LuiseDorrit Cato Christensen
179,96 DKK
Indbundet
(0)
Kære Luise
Kære Luise
Kære LuiseDorrit Cato Christensen
99,95 DKK
EBOG
(0)
Kære Luise

Mere om Dorrit Cato Christensen

Der findes en del bøger skrevet af Dorrit Cato Christensen til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Cato Christensens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Teknisk set" udgivet af Special-pædagogisk forlag - "Kære Luise" udgivet af Løfbergs forlag - "Kære Luise" udgivet af Løfbergs

Dorrit Cato Christensens bøger

Du kan finde tre bøger af Dorrit Cato Christensen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Dorrit Cato Christensen kommer i udvalgte formater. Cato Christensens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Teknisk set" af Dorrit Cato Christensen

Det er muligt at købe Dorrit Cato Christensens "Teknisk set" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Special-pædagogisk forlag.

"Kære Luise" af Dorrit Cato Christensen

"Kære Luise" kan købes som ebog. Hvis du køber "Kære Luise" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Løfbergs forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Dorrit Cato Christensen