Bog & idéDorte Bakbo

Bøger skrevet af Dorte Bakbo

Læs mere om Dorte Bakbo
1 produkter
1 produkter
Besat af arbejde
STREAM
Besat af arbejdeDorte Bakbo
109,95 DKK
Lydbog
(0)
Besat af arbejde

Mere om Dorte Bakbo

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger skrevet af Dorte Bakbo. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Bakbos udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Besat af arbejde" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Koldnæserne " udgivet af Forlaget Mellemgaard

Bøger af Dorte Bakbo

Du kan finde to bøger af Dorte Bakbo her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan bestille Dorte Bakbo bøger i flere forskellige formater. Bakbos bøger er desuden lavet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Forlaget Mellemgaard.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Dorte Bakbos "Besat af arbejde"

Det er muligt at købe Dorte Bakbos "Besat af arbejde" som lydbog. Med Dorte Bakbos "Besat af arbejde" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Mellemgaard.

Dorte Bakbo "Koldnæserne "

Det er muligt at købe Dorte Bakbos "Koldnæserne " som ebog. Hvis du køber "Koldnæserne " som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Forlaget Mellemgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Dorte Bakbo