Bog & idéDorte Blicher Møller

Bøger skrevet af Dorte Blicher Møller

Læs mere om Dorte Blicher Møller
1 produkter
1 produkter
SO htx
SO htxMøller
379,95 DKK
Hæftet
(0)
SO htx

Mere om Dorte Blicher Møller

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger fra Dorte Blicher Møller. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Møller.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Grundforløb HTX" udgivet af Systime - "SOhtx" udgivet af Systime - "Grundforløb HTX" udgivet af Systime - "SO HTX" udgivet af Systime

Mere om Dorte Blicher Møllers bøger

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Dorte Blicher Møller hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Dorte Blicher Møller kan købes i flere formater. Møllers bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af Systime.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Dorte Blicher Møllers "Grundforløb HTX"

"Grundforløb HTX" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Systime, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"SOhtx" af Dorte Blicher Møller

Hos Bog & idé er "SOhtx" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Systime.
Detaljer
Fulde navn:
Dorte Blicher Møller