Bog & idéDorte Bratbo Sørensen

Bøger skrevet af Dorte Bratbo Sørensen

Læs mere om Dorte Bratbo Sørensen
1 produkter
1 produkter
Laboratory Animal Science – A handbook on experimental animals and animal experimentation
Laboratory Animal Science – A handbook on experimental animals and animal experimentationDorte Bratbo Sørensen
259,95 DKK
Paperback
(0)
Laboratory Animal Science – A handbook on experimental animals and animal experimentation

Mere om Dorte Bratbo Sørensen

Der er flere bøger fra Dorte Bratbo Sørensen tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Sørensen.
Bøgerne fra Dorte Bratbo Sørensen tilbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Laboratory Animal Science" udgivet af Københavns Universitet - "Forsøgsdyrkundskab - En håndbog om forsøgsdyr og dyreforsøg" udgivet af Københavns Universitet

Bøger af Dorte Bratbo Sørensen

Du kan finde to bøger af Dorte Bratbo Sørensen her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Sørensen fås kun som paperback. Bøgerne af Sørensen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Københavns Universitet.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Dorte Bratbo Sørensens "Laboratory Animal Science"

Det er muligt at købe Dorte Bratbo Sørensens "Laboratory Animal Science" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Københavns Universitet.

Dorte Bratbo Sørensen "Forsøgsdyrkundskab - En håndbog om forsøgsdyr og dyreforsøg"

Hos Bog & idé er "Forsøgsdyrkundskab - En håndbog om forsøgsdyr og dyreforsøg" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Københavns Universitet, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Dorte Bratbo Sørensen