Bog & idéDorte Caswell

Bøger skrevet af Dorte Caswell

Læs mere om Dorte Caswell
3 produkter
3 produkter
Forskningsmetode i socialt arbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Forskningsmetode i socialt arbejdeSøren Peter Olesen
350,96 DKK
Hæftet
(0)
Forskningsmetode i socialt arbejde
Borgerinddragelse i beskæftigelsespolitikken
Borgerinddragelse i beskæftigelsespolitikkenDorte Caswell
349,95 DKK
EBOG
(0)
Borgerinddragelse i beskæftigelsespolitikken
Potentialer i socialt arbejde
BOEGERTILSTAERKPRIS
Potentialer i socialt arbejdeSøren Peter Olesen
305,96 DKK
Hæftet
(0)
Potentialer i socialt arbejde

Mere om Dorte Caswell

Her hos Bog & idé ser du et bredt udbud af bøger fra Dorte Caswell. På listen nedenfor ser du de seneste af Caswells bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Borgerinddragelse i beskæftigelsespolitikken" udgivet af Djøf Forlag - "Forskningsmetode i socialt arbejde" udgivet af Gyldendal - "Potentialer i socialt arbejde" udgivet af HansReitzels - "Potentialer i socialt arbejde" udgivet af Gyldendal

Dorte Caswells bøger

Dorte Caswell har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan finde Dorte Caswell bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Caswell er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Borgerinddragelse i beskæftigelsespolitikken" af Dorte Caswell

Det er muligt at købe Dorte Caswells "Borgerinddragelse i beskæftigelsespolitikken" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Forskningsmetode i socialt arbejde" af Dorte Caswell

Det er muligt at købe Dorte Caswells "Forskningsmetode i socialt arbejde" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Dorte Caswell