Bog & idéDorte Eifer

Bøger skrevet af Dorte Eifer

Læs mere om Dorte Eifer
1 produkter
1 produkter
Udviklingshæmning – en grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Udviklingshæmning – en grundbogMette Egelund Olsen (red.)
359,96 DKK
Paperback
(0)
Udviklingshæmning – en grundbog

Mere om Dorte Eifer

Der findes flere bøger fra Dorte Eifer tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Eifers bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Seksualitet og udviklingshandicap" udgivet af Forlaget Oligo - "Udviklingshæmning – en grundbog, bind 1 og bind 2" udgivet af Forlaget Oligo - "Udviklingshæmning – en grundbog, bind 2 " i serien "Grundbøger om udviklingshæmning" udgivet af Forlaget Oligo - "Udviklingshæmning – en grundbog" udgivet af Forlaget Oligo

Bøger af Dorte Eifer

Dorte Eifer har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Eifers bøger fås kun som paperback. Eifer har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og er publiceret af følgende forlag: Forlaget Oligo.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Seksualitet og udviklingshandicap" af Dorte Eifer

"Seksualitet og udviklingshandicap" kan købes som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Forlaget Oligo, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dorte Eifer "Udviklingshæmning – en grundbog, bind 1 og bind 2"

Hos Bog & idé er "Udviklingshæmning – en grundbog, bind 1 og bind 2" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Forlaget Oligo, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Dorte Eifer