Bog & idéDorte Futtrup

Bøger skrevet af Dorte Futtrup

Læs mere om Dorte Futtrup
8 produkter
8 produkter
Hullet i himlen
Hullet i himlenLilian Brøgger
49,95 DKK
EBOG
(0)
Hullet i himlen
Thora og Regnar Lodbrog
Thora og Regnar LodbrogDorte Futtrup
39,95 DKK
EBOG
(0)
Thora og Regnar Lodbrog
Slangerne i skabet. En erindringsfortælling
Slangerne i skabet. En erindringsfortællingDorte Futtrup
249,95 DKK
Hæftet
(1)
Slangerne i skabet. En erindringsfortælling
Hullet i himlen
Hullet i himlenDorte Futtrup
129,95 DKK
EBOG
(0)
Hullet i himlen
Regnar Lodbrog og Kraka
Regnar Lodbrog og KrakaDorte Futtrup
39,95 DKK
EBOG
(0)
Regnar Lodbrog og Kraka
Under askeskyen
STREAM
Under askeskyenDorte Futtrup
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Under askeskyen
Under askeskyen
Under askeskyenDorte Futtrup
79,95 DKK
EBOG
(0)
Under askeskyen
Under askeskyen
Under askeskyenDorte Futtrup
159,95 DKK
Hæftet
(0)
Under askeskyen

Mere om Dorte Futtrup

Hvis du søger en bog af Dorte Futtrup, ser du et stort sortiment til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Futtrup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Regnar Lodbrog og Kraka" udgivet af Klematis - "Ingeborg Stuckenberg – Stolthed og konsekvens" i serien "Levende lydfortælling" udgivet af Dorte Futtrup Forlag - "Emilie Demant Hatt - en vildfugl i dansk kunst " i serien "Levende lydfortælling" udgivet af Dorte Futtrup Forlag - "Hullet i himlen" udgivet af Dorte Futtrup Forlag - "Under askeskyen" udgivet af Boglyd - "Under askeskyen" udgivet af Forlaget Underskoven - "Under askeskyen" udgivet af Eget forlag - "Hullet i himlen" udgivet af Høst og Søn - "Snotnæsen" udgivet af Turbine

Bøger af Dorte Futtrup

Der er ni tilgængelige udgivelser af Dorte Futtrup hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Futtrups bøger kommer i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Futtrup inddelt i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Dorte Futtrups "Regnar Lodbrog og Kraka"

Hos Bog & idé er "Regnar Lodbrog og Kraka" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klematis.

Dorte Futtrup "Ingeborg Stuckenberg – Stolthed og konsekvens"

Hos Bog & idé er "Ingeborg Stuckenberg – Stolthed og konsekvens" tilgængelig som lydbog. Når du køber "Ingeborg Stuckenberg – Stolthed og konsekvens" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er fuldendt. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er en del af Futtrups serie "Levende lydfortælling". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dorte Futtrup Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Dorte Futtrup