Bog & idéDorte Hecksher

Bøger skrevet af Dorte Hecksher

Læs mere om Dorte Hecksher
1 produkter
1 produkter
Tidligere misbrugeres fortællinger
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tidligere misbrugeres fortællingerDorte Hecksher
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Tidligere misbrugeres fortællinger

Mere om Dorte Hecksher

Der er blot én bog af Dorte Hecksher tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Tidligere misbrugeres fortællinger". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet den på dansk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Tidligere misbrugeres fortællinger" af Dorte Hecksher

"Tidligere misbrugeres fortællinger" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.

Endnu en af Dorte Hecksher fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Dorte Hecksher