Bog & idéDorte Helving Rasmussen

Bøger skrevet af Dorte Helving Rasmussen

Læs mere om Dorte Helving Rasmussen
1 produkter
1 produkter
Primærsektor
BOEGERTILSTAERKPRIS
PrimærsektorKaren Bro Aaen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Primærsektor

Mere om Dorte Helving Rasmussen

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Dorte Helving Rasmussen. På listen nedenfor ser du Helving Rasmussens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klinik" i serien "Grundbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Primærsektor" udgivet af Gyldendal - "Klinik" udgivet af Munksgaard

Dorte Helving Rasmussens bøger

Du kan købe tre bøger af Dorte Helving Rasmussen her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Helving Rasmussens bøger fås i udvalgte formater. Helving Rasmussens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Klinik" af Dorte Helving Rasmussen

"Klinik" er tilgængelig online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er med i Helving Rasmussens serie "Grundbog i sygepleje". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Dorte Helving Rasmussen "Primærsektor"

Hos Bog & idé er "Primærsektor" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Dorte Helving Rasmussen