Bog & idéDorte Kofoed

Bøger skrevet af Dorte Kofoed

Læs mere om Dorte Kofoed
2 produkter
2 produkter
Gå på rov i dit familietræ
Gå på rov i dit familietræDorte Kofoed
249,95 DKK
Hardback
(3)
Gå på rov i dit familietræ
Kvinde - Fortæl din historie
Kvinde - Fortæl din historieDorte Kofoed
249,95 DKK
Hardback
(0)
Kvinde - Fortæl din historie

Mere om Dorte Kofoed

Der findes flere forskellige bøger fra Dorte Kofoed online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Kofoeds bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Flexbog, Format 7 , Elevbog" udgivet af Alinea - "Format 9, Lærervejledning/Web" i serien "Format" udgivet af Alinea - "Format 8, Lærervejledning/Web " i serien "Format" udgivet af Alinea - "Format 7, Lærervejledning/Web" i serien "Format" udgivet af Alinea - "Format 9, Lærervejledning/Web" udgivet af Alinea - "Format 8" i serien "Format" udgivet af Alinea - "Format 8" i serien "Format" udgivet af Alinea - "Format 7, Elevbog/Web" i serien "Format" udgivet af Alinea - "Format 7, Lærervejledning/Web" i serien "Format" udgivet af Alinea - "Format 9, Elevbog/Web" i serien "Format" udgivet af Alinea

Dorte Kofoeds bøger

Der er ti tilgængelige bogudgivelser af Dorte Kofoed hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Kofoeds bøger fås i forskellige formater. Kofoed har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af Alinea.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Flexbog, Format 7 , Elevbog" af Dorte Kofoed

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Kofoed, kan du godt glæde dig. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Alinea.

"Format 9, Lærervejledning/Web" af Dorte Kofoed

"Format 9, Lærervejledning/Web" kan købes som spiralryg. Endnu en af Dorte Kofoed fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen er en del af Kofoeds serie "Format". Det er Alinea, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Dorte Kofoed