Bog & idéDorte Rhode Nissen

Bøger skrevet af Dorte Rhode Nissen

Læs mere om Dorte Rhode Nissen
2 produkter
2 produkter
DANMARKS NATUR Vilde planter
DANMARKS NATUR Vilde planterDorte K. Rhode Nissen
149,95 DKK
Hæftet
(0)
DANMARKS NATUR Vilde planter
Danmarks natur - Spis vilde planter
Danmarks natur - Spis vilde planterEdith Agerbo
149,95 DKK
Hæftet
(2)
Danmarks natur - Spis vilde planter

Mere om Dorte Rhode Nissen

Hvis du leder efter en bog skrevet af Dorte Rhode Nissen, kan du købe et stort sortiment til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Rhode Nissen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Danmarks natur - Spis vilde planter" i serien "Danmarks natur" udgivet af Gyldendal - "Gyldendals guide til Danmarks flora" udgivet af Gyldendal - "DANMARKS NATUR Vilde planter " i serien "Danmarks natur" udgivet af Gyldendal - "Danmarks natur - Spis vilde planter" i serien "Danmarks natur" udgivet af Gyldendal - "Danmarks natur vilde planter" i serien "Danmarks natur" udgivet af Gyldendal

Mere om Dorte Rhode Nissens bøger

Der er fem tilgængelige udgivelser af Dorte Rhode Nissen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan bestille Dorte Rhode Nissen bøger i flere forskellige formater. Rhode Nissens bøger er desuden udgivet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Danmarks natur - Spis vilde planter" af Dorte Rhode Nissen

"Danmarks natur - Spis vilde planter" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Danmarks natur". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Dorte Rhode Nissen "Gyldendals guide til Danmarks flora"

Hos Bog & idé er "Gyldendals guide til Danmarks flora" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Dorte Rhode Nissen