Bog & idéDorthe Andersen og Katrine Tranum Thomsen

Bøger skrevet af Dorthe Andersen og Katrine Tranum Thomsen

Læs mere om Dorthe Andersen og Katrine Tranum Thomsen
1 produkter
1 produkter
Inkluderende fællesskaber
BOEGERTILSTAERKPRIS
Inkluderende fællesskaberDorthe Andersen og Katrine Tranum Thomsen
422,96 DKK
Paperback
(0)
Inkluderende fællesskaber

Mere om Dorthe Andersen og Katrine Tranum Thomsen

Der er flere bøger skrevet af Dorthe Andersen og Katrine Tranum Thomsen online her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Thomsens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Inklusionsvejledning i dagtilbud (inkl. hjemmeside)" udgivet af Dafolo - "Inkluderende fællesskaber" udgivet af Dafolo

Bøger af Dorthe Andersen og Katrine Tranum Thomsen

Der er to tilgængelige udgivelser af Dorthe Andersen og Katrine Tranum Thomsen hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Bøgerne fra Thomsen fås blot som paperback. Thomsens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af Dafolo.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Inklusionsvejledning i dagtilbud (inkl. hjemmeside)" af Dorthe Andersen og Katrine Tranum Thomsen

Det er muligt at købe Dorthe Andersen og Katrine Tranum Thomsens "Inklusionsvejledning i dagtilbud (inkl. hjemmeside)" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo.

"Inkluderende fællesskaber" af Dorthe Andersen og Katrine Tranum Thomsen

"Inkluderende fællesskaber" er tilgængelig online som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Dafolo, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Dorthe Andersen og Katrine Tranum Thomsen