Bog & idéDorthe Carlsen

Bøger skrevet af Dorthe Carlsen

Læs mere om Dorthe Carlsen
4 produkter
4 produkter
Erhvervsdidaktisk opslagsbog
Erhvervsdidaktisk opslagsbogMarianne Riis
429,95 DKK
Bog
(0)
Erhvervsdidaktisk opslagsbog
Didaktisk opslagsbog
Didaktisk opslagsbogDorte Ågård
429,95 DKK
Bog
(2)
Didaktisk opslagsbog
Digital læsedidaktik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Digital læsedidaktikAnette Elisabeth Krenzen
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Digital læsedidaktik
Professionelle læringsfællesskaber og fagdidaktisk viden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Professionelle læringsfællesskaber og fagdidaktisk videnMorten Rask Petersen
485,96 DKK
Paperback
(0)
Professionelle læringsfællesskaber og fagdidaktisk viden

Mere om Dorthe Carlsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger skrevet af Dorthe Carlsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Carlsens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "It i alle fag" udgivet af Dafolo - "Didaktisk opslagsbog" udgivet af Gyldendal - "Universitetsskolen " i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo Forlag - "Professionelle læringsfællesskaber og fagdidaktisk viden" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "At vurdere læremidler i dansk" i serien "Studieserien" udgivet af Dansklærerforeningen

Mere om Dorthe Carlsens bøger

Dorthe Carlsen har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Dorthe Carlsen fås i flere forskellige formater. Dorthe Carlsen bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Dorthe Carlsens "It i alle fag"

"It i alle fag" findes på den digitale boghylde som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo.

"Didaktisk opslagsbog" af Dorthe Carlsen

"Didaktisk opslagsbog" findes på den digitale boghylde som bog. Endnu en af Dorthe Carlsen skønne bøger, som er værd at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Dorthe Carlsen