Bog & idéDorthe Enger

Bøger skrevet af Dorthe Enger

Læs mere om Dorthe Enger
2 produkter
2 produkter
Religionskritik
BOEGERTILSTAERKPRIS
ReligionskritikDorthe Enger
386,96 DKK
Hæftet
(0)
Religionskritik
Mystik
MystikDorthe Enger
339,95 DKK
Hæftet
(1)
Mystik

Mere om Dorthe Enger

Dorthe Enger har forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Engers seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "De korte medieformater" udgivet af Forlaget Systime - "Mystik" udgivet af Forlaget Systime - "Perspectives on Religious Criticism" udgivet af Systime - "Religionskritik" udgivet af Forlaget Systime

Bøger af Dorthe Enger

Der er fire tilgængelige udgivelser af Dorthe Enger hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Bøgerne fra Enger fås bare som hæftet. Engers bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"De korte medieformater" af Dorthe Enger

"De korte medieformater" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget Systime, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dorthe Enger "Mystik"

"Mystik" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget Systime, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Dorthe Enger