Bog & idéDorthe Filtenborg

Bøger skrevet af Dorthe Filtenborg

Læs mere om Dorthe Filtenborg
1 produkter
1 produkter
Læringsmiljøer med høj kvalitet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Læringsmiljøer med høj kvalitetDorthe Filtenborg
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Læringsmiljøer med høj kvalitet

Mere om Dorthe Filtenborg

Hvis du leder efter en bog af Dorthe Filtenborg, kan du købe et bredt udbud tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Filtenborg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Læringsmiljøer med høj kvalitet" udgivet af Gyldendal - "Skabende arbejde med børn" udgivet af - - "Skabende arbejde med børn" udgivet af Munksgaard - "Den styrkede pædagogiske læreplan i dagplejen" i serien "Læreplansserien" udgivet af Dafolo A/S - "Den styrkede pædagogiske læreplan i dagtilbud" i serien "Læreplansserien" udgivet af Dafolo A/S - "Den styrkede pædagogiske læreplan kort fortalt" i serien "Læreplansserien" udgivet af Dafolo A/S - "Et styrket forældresamarbejde" i serien "Læreplansserien" udgivet af Dafolo A/S - "Pædagogiske læreplaner i daginstitution" udgivet af Dafolo - "Farvekodesystemet" i serien "Læringsmiljøer i dagtilbud" udgivet af Dafolo A/S - "Morgendagens pædagoger" udgivet af Akademisk Forlag - "Farvekodesystemet" i serien "Læringsmiljøer i dagtilbud" udgivet af Dafolo - "At arbejde med engle" udgivet af Dafolo

Bøger skrevet af Dorthe Filtenborg

Der er 12 tilgængelige bøger af Dorthe Filtenborg hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Dorthe Filtenborg kommer i forskellige formater. Filtenborg har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Dorthe Filtenborgs "Læringsmiljøer med høj kvalitet"

Hos Bog & idé er "Læringsmiljøer med høj kvalitet" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Skabende arbejde med børn" af Dorthe Filtenborg

Det er muligt at købe Dorthe Filtenborgs "Skabende arbejde med børn" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af -.
Detaljer
Fulde navn:
Dorthe Filtenborg